Događaj

Ko se boji mraka još, tri za groš…

Datum održavanja

10/07/2020

Vreme održavanja

20:15

Mesto održavanja

Park Ušće

Trajanje

60 min

Broj učesnika

\

Preporučeni uzrast

\

Prisustvo roditelja

da

Nastavljamo sa prošlogodišnjim setom letnjih mračnih  radionica. Krećemo od lakšeg ka težem, u ovom slučaju od manje mračnih zelenih površina do onih totalno neosvetljenih.

U pitanju je ubedljivo najtraženija dečija igra u prirodi/na otovrenom, „Potraga za zakopanim blagom“, ali sa tim, da deca u ovu igru kreću sa baterijskim lapama, i kako sam to kratko napisao na sajtu, ova avantura je za nivo originalnija, adrenalinski izraženija, i za decu doživljaj par ekselans.

Ova radionica pored svega što nudi ovaj tip avanture nudi odličnu priliku i onoj deci koja se još plaše mraka, jer je prisustvo roditelja dozvoljeno, ne i obavezno. Za ostalu decu, to bi bio pozov za klasičnu „Noćnu avanturu“.

A o svemu detaljnije na temu mraka i dece možete pročitati u blog priči na sajtu MKS Zoran https://multikreativnistudiozoran.rs/archives/mksblog/kad-je-bio-mrak-prosetala-deca-sumom-cak-cakcak

Petak 10.07. u 20:15h Park Ušće (parking „Muzeja savremene umetnosti“). Radionica traje sat vremena. Vraćamo se na početnu tačku.

Roditelji koji se odluče da prate svoju decu, ne učestvuju aktivno u igri ali su tu kao podrška deci na distanci, većojil ili manjoj u zavisnosti od… samo vam se kaže.

CENA:

Cene važe za prijavljene na mailing listu/newsletter. Za ostale su skuplje 50%.

900 din. po detetu

400 din. za roditelja ako prati dete/cu

Dan uoči radionice (četvrtak) 1100 din.

Na dan radionice 1300 din.

Tekući račun: 265613031000044060 Multi kreativni studio Zoran – Proslediti izveštaj o plaćanju iz e-banking aplikacije, screenshot, fotografiju uplatnice… na viber

Obavezno zakazivanje na telefon/sms

Zoran 0628842560

Podeli ovu priču

Nedavni događaji

Buškraft radionica za decu
Radionice
Zoran Raković

Buškraft fazoni za decu

Pre svega deca će se upoznati sa bezbednom upotrebom noža u prirodi, korpistiće zaštitne rukovice i noževe namenjene deci. Više informacija o bezbednoj upotrebi noža pročitajte na našem blogu “Da

Pročitaj više...