Događaj

Noćna avantura – potraga za blagom

Datum održavanja

10/02/2023

Vreme održavanja

18:30

Mesto održavanja

Savski kej

Trajanje

70 minuta

Broj učesnika

\

Preporučeni uzrast

6+

Prisustvo roditelja

ne

Nastavljamo sa setom mračnih radionica. U pitanju je ubedljivo najtraženija dečija igra u prirodi/na otovrenom, „Potraga za zakopanim blagom“, ali sa tim, da deca u ovu igru kreću sa baterijskim lampama, i kako sam to kratko napisao na sajtu, ova avantura je za nivo originalnija, adrenalinski izraženija, i za decu doživljaj par ekselans.

Ova radionica pored svega što ima, ovaj tip avanture nudi i odličnu priliku i onoj deci koja se još plaše mraka, da zajedno sa drugarima taj strah lakše prebrode. Za ostalu decu, to bi bio pozov za klasičnu „Noćnu avanturu“.

…”U opčinjenosti dece igrom padaju mnoge barijere, pa tako i “nerealni” strah od mraka. Lagao bih kada bih rekao da se pojedina deca nisu uplašila ili zatražila roditelje (nekoliko roditelja prati grupu na odmerenoj razdaljini) ali sam daleko više slušao iskrene, sa puno emocija, reči zahvalnosti roditelja one dece „koja ne smeju da uđu ni u svoju spavaću sobu ako nije upaljeno svetlo“.”…

Isečak iz blog priče “Kad’ je bio mrak, prošetala deca šumom čak, čak, čak

Radionicu vodi Zoran.

Nalazimo se u petak 10. februar u 18:30h na Savskom keju, na zelenoj površi preko puta splava Gusar.

U slučaju kiše, obavezna adekvatna obuća i odeća za decu (kabanica sa kapuljačom, vodootporna jakna, gumene čizme ili nepropusna obuća).

Prijavom na 2 radionice dobijate 25% popusta na drugu jeftiniju radionicu.
Prijavom na 3 radionice (2 dečije i 1 porodična), dobijate 25% na radionicu “Star Wars” i 50% na ” Noćna avantura – potraga za blagom” dečiju radionicu.

  1. Noćna avantura – potraga za blagom – petak 10. februar u 18:30h
  2. Star wars – subota 11. februar u 17:30h
  3. Selu u pohode – nedelja 12. februar u 9:30h


Cene važe za prijavljene na mailing listu/newsletter. Za ostale su skuplje 50%

1200 din. po detetu

Dan uoči radionice 1500 din.

Na dan radionice 1800 din.

Tekući račun: 265613031000044060 Multi kreativni studio Zoran – Proslediti izveštaj o plaćanju (iz e-banking aplikacije, screenshot, fotografiju uplatnice) na Viber navedenog kontakt broja.

Obavezno zakazivanje na telefon/SMS
Jovana 062/8276626

Podeli ovu priču

Nedavni događaji

Radionice
Zoran Raković

Porodična potraga za blagom

Na programu je ponovo jedna od najzanimljivijih porodičnih igara. Igra toliko popularna, inspirativna i za decu i za roditelje, da je ne treba ništa posebno predstavljati. Oni koji su već

Pročitaj više...
Izleti
Zoran Raković

Selu u pohode

Ova porodična radionica je ujedno najva za “Zimski dečiji kamp” koji će se realizovati za vreme školskog zimskog raspusta na pomenutom imanju Na samo 20–ak minuta vožnje od centra, u

Pročitaj više...

Besplatne radionice za vrtiće, škole i produžene boravke

Nudimo vam besplatnu radionicu u prirodi za jednu vrtićku grupu (predškolci i starija grupa), ili jedno odeljenje nižih razreda u okviru osnovne škole ili  produženog boravka.

Pozovite prirodu u vaš vrtić, školu ili produženi boravak

Radionica se održava u vašim prostorijama ili vašem dvorištu, u trajanju jednog školskog časa ili sat vremena. Program je posvećen prirodi i mom iskustvu boraveći godinama u istoj, kao i dugogodišnjem radu sa decom u prirodi pod nazivom „Živeti u prirodi“.