Događaj

Lipovačka šuma – porodična radionica

Datum održavanja

05/06/2022

Vreme održavanja

10:00

Mesto održavanja

Lipovačka šuma

Trajanje

150 minuta

Broj učesnika

/

Preporučeni uzrast

/

Prisustvo roditelja

da

Ova dobitna kombinacija aktivnosti u prirodi, hajking i land art, već je mnogo puta bila na programu MKSZ, i nikada nije izneverila očekivanja. Tom dvojcu se pridodaje i jedan radionica na vodi na radost dece. Kroz deo Lipovačke šume nazvan “Dugi rt”, inače zaštićeno prirodno dobro, protiče omanji potok. Na jednoj od pauza porodice će praviti i postaviti svoja vodenična kola.

Prilikom prolaska kroz šumu, vršićemo identifikaciju biljnog sveta, a nadamo se i nalazu šarenog daždevnjaka, pošto je to njegovo tradicionalno stranište. Pročitajte našu blog priču o šarenom daždevnjaku OVDE.

Ostatak vremena jednostavno ćemo uživati u šetnji kroz Lipovačku šumu, istraživati, igrati se. Za razliku od svih beogradskih gradskih šuma i popularnih izletišta u blizini grada, Lipovačka šuma još liči na šumu. Koliko god ova rečenica zvučala najblaže rečeno smešno, uverićete se u to, ako nam se pridružite.

Land art je na programu pri povratku.

Nedelja 5. jun Lipovačka šuma, polazak sa okretnice autobusa 511 (Kafana “Lipovačka noć”) u 10:00h, povratak na isto mesto u 12:30h.

Adekvatna garderoba i obuća. Poneti zbog dece vodu i užinu.

Cene važe za prijavljene na mailing listu. Za ostale su skuplje 50%.

2000 din. porodična karta/pojedinačna 1000 din.


Dan uoči radionice (petak) porodična 2300 din./pojedinačna 1150 din.


Na dan radionice porodična 2600 din./pojedinačna 1300 din.

Objašnjenje za cenu. Porodična karta važi za jednu porodicu, bez obzira na broj članova iste; svako dete ili odrastao čovek (ili više njih) koji dolazi bez svoje porodice, ili se pridružuje nekoj porodici, plaća po pojedinačnu kartu.

Tekući račun: 265613031000044060 Multikreativni studio Zoran – Proslediti izveštaj o plaćanju iz e-banking aplikacije, screenshot, fotografiju uplatnice…

Obavezno zakazivanje na telefon/sms
Jovana 062/8276626

Pogledajte alume sa fotografijama sa predhodnih radionica sa istom tematikom u Lipovačkoj šumi:

Lipovačka šuma – porodična radionica

Lipovička šuma – hajking i lend art

Lipovačka šuma – porodična radionica Mart 2019.

Podeli ovu priču

Nedavni događaji

Radionice
Zoran Raković

Forest Escape

U pitanju  je igra memorije i orjentacije u prostoru, aktivnog karaktera, varijacija na temu escape room-a samo u šumi, a svoje uporište ima i u bajci o Ivici i Marici.

Pročitaj više...