U pitanju  je igra memorije i orjentacije u prostoru, aktivnog karaktera, varijacija na temu escape room-a samo u šumi, a svoje uporište ima i u bajci o Ivici i Marici. Deca pri prolasku kroz šumu ostavljaju tragove, a cilj igre je da se po tim istim tragovima vrate i nađu izlaz iz šume.

U zanosu igre deca prepešače kilometre i kilometre, a da toga nisu ni svesna i koje ne bi prepešačila ni uz kakav nagovor. Igra je timska, razvija duh saradnje te motoričke i intelektualne sposobnosti.

Tokom radionice upoznaćemo se sa aktuelnom florom i faunom šume, naravno i saznati nešto o njima. Deca će imati priliku da kroz igru nauče osnove orijentacije u prirodi.

Početna tačka u 13:30h, zelena površina iza restorana Golf, Košutnjak.

Radionicu vodi Zoran.

Fotografije sa predhodne radionice pogledajte OVDE

U slučaju kiše, obavezna adekvatna obuća i odeća za decu (kabanica sa kapuljačom, vodootporna jakna, gumene čizme ili nepropusna obuća).


Popust: Za period od 30. septembra do 2. oktobra, planirane su 3 dečije radionice: Noćna avantura – potraga za blagom, Forest Escape, Sklonište u prirodi.

Ukoliko prijavite dete na 2 radionice dobijate 20% popusta na drugu radionicu. Ukoliko prijavite dete na 3 radionice dobijate 50% popusta na treću radionicu, a na drugu 20%.

Cena za jednu radionicu 1200 dinara.

Cena za dve radionice 2100 dinara.

Cena za tri radionice 2700 dinara.

Cene važe za prijavljene na mailing listu/newsletter. Za ostale su skuplje 50%

Cena za jednu kartu:

1200 din. po detetu

Dan uoči radionice (petak) 1300 din.

Na dan radionice 1600 din.

Tekući račun: 265613031000044060 Multi kreativni studio Zoran – Proslediti izveštaj o plaćanju iz e-banking aplikacije, screenshot, fotografiju uplatnice… na viber

Obavezno zakazivanje na telefon/sms
Jovana 062/8276626

Podeli ovu priču